Vakkundig docentschap beroepsonderwijs - voor een duurzame samenleving

Student Japans koken wint reis naar Japan

8 jun 2012 | Nieuws

7 juni was de afstudeerreceptie van de cursus Japans koken bij de ROC Mondriaan opleiding voor Horeca en Management in Den Haag.  Tegelijkertijd werd bekend gemaakt wie de ‘’Beste Student Japans koken’’ is geworden: Alejandro Margaretha, 3de jaars student van de opleiding Zelfstandig kok,  leverde de beste prestatie en won een reis naar Japan! In aanwezigheid van de Japanse consul H. Chotoku, werden de certificaten en de hoofdprijs uitgereikt. 

                                                                                                                                                                        
In samenwerking met JRO, een organisatie die Japanse restaurants overzee promoot, organiseerde ROC Mondriaan de Japanse kookcursus. 
De cursus werd verzorgd door de befaamde en welbekende Michelin sterrenchef van het Amsterdamse Okura hotel, Mr Akira Oshima. Studenten van verschillende horecaopleidingen van Mondriaan kregen de mogelijkheid om van hem de fijne kneepjes van het Japanse koken te leren. Na twee maanden van intensieve studie en oefening werd de cursus afgesloten met de afstudeerreceptie. 
 
Bron: ROC Mondriaan
 
 

 
Meer over
 

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren Alleen noodzakelijke cookies