Studenten van de opleiding Manager/ondernemer horeca verzorgen op woensdag 5 en donderdag 6 april lunches en diners in voorjaarssferen. KICKING SPRING is het thema van de lunches en diners, geïnspireerd door creativiteit, samenwerking en het zonnige voorjaar. In brasserie Timeless wordt een verfrissende voorjaarslunch geserveerd en in restaurant Chronos kunnen gasten genieten van een driegangendiner met bijpassende wijnen.
De organisatie
De acht derdejaarsstudenten Jelle, Romy, Gijs, Linsey, Jorn, Rosan, Niek en Emma verzorgen deze twee middagen en avonden. De afgelopen weken waren zij druk met het bedenken, plannen, organiseren en inkopen van deze ‘themaweek’. Gedurende de week geven zij leiding aan tweedejaarsstudenten die het keukengedeelte en de bediening voor hun rekening nemen. Kleurrijk, vrolijk, fruitig en bovenal smaakvol staan centraal tijdens deze lunches en diners. Alles draait om de lente met een twist. Wat wil een gast in het voorjaar nog meer?
Reserveren
Meer informatie of reserveren? Neem dan contact op met de Frontoffice restaurants via tel. 0546 - 80 90 11 of via mail op reserveringenrestaurants@rocvantwente.nl