Onafhankelijk instituut voor nieuws en kennisdeling in het beroepsonderwijs.

360-graden-boek-1.jpg

Cibap studenten presenteren Stadkamerproject aan Prinses Laurentien

21 apr 2017 | Nieuws

In aanloop naar de opening van de nieuwe Stadkamer in Zwolle ontwierpen studenten van Cibap diverse producten. De Stadkamer in Zwolle is een plek waar je kennis kunt opdoen en delen op het gebied van kunst en cultuur. Merel Schenkel en Pauline Hoving creëerden twee levensgrote 360 graden boeken. Zij presenteren aan Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Laurentien die vandaag de Stadkamer officieel opent. Daarnaast portretteerden studenten van de opleiding Mediavormgever zes ambassadeurs die alle inwoners van Zwolle “uitnodigen” voor de opening op 21 en 22 april. Het resultaat is te zien op de posters op diverse plekken in de stad en op borden langs de doorgaande wegen in Zwolle.

In het levensgrote 360 graden boeken voor kinderen in de leeftijd van 0-3 jaar staat het stimuleren van de zintuigen centraal. In het boek voor 3-6 jarigen kun je van alles spelenderwijs ontdekken. In de Stadkamer zijn meer van dergelijke objecten te vinden die door studenten werden ontworpen in nauwe samenwerking met JHK architecten, het bureau verantwoordelijk voor de totale realisatie van de stadkamer. Van Wijnen Zwolle B.V. droeg zorg voor de realisatie van de objecten.

De Stadkamer in Zwolle is een plek waar je kennis kunt opdoen en delen op het gebied van kunst en cultuur. Voor studenten van het Cibap was dit een leerzame ervaring in een reeks van opdrachten die zij uitvoeren voor de beroepspraktijk. Cibap vakschool voor verbeelding leidt studenten op voor een baan in de creatieve industrie.

 
 

 
Meer over