Platform Profiel Actueel

Restaurant-CSA-web.jpg

Studenten ROC van Twente verzorgen KICKING SPRING lunches en diners

26 mrt 2017 | Nieuws

Studenten van de opleiding Manager/ondernemer horeca verzorgen op woensdag 5 en donderdag 6 april lunches en diners in voorjaarssferen. KICKING SPRING is het thema van de lunches en diners, geïnspireerd door creativiteit, samenwerking en het zonnige voorjaar. In brasserie Timeless wordt een verfrissende voorjaarslunch geserveerd en in restaurant Chronos kunnen gasten genieten van een driegangendiner met bijpassende wijnen.

De organisatie

De acht derdejaarsstudenten Jelle, Romy, Gijs, Linsey, Jorn, Rosan, Niek en Emma verzorgen deze twee middagen en avonden. De afgelopen weken waren zij druk met het bedenken, plannen, organiseren en inkopen van deze ‘themaweek’. Gedurende de week geven zij leiding aan tweedejaarsstudenten die het keukengedeelte en de bediening voor hun rekening nemen. Kleurrijk, vrolijk, fruitig en bovenal smaakvol staan centraal tijdens deze lunches en diners. Alles draait om de lente met een twist. Wat wil een gast in het voorjaar nog meer?

Reserveren

Meer informatie of reserveren? Neem dan contact op met de Frontoffice restaurants via tel. 0546 - 80 90 11 of via mail op reserveringenrestaurants@rocvantwente.nl

 
 

 
Meer over
 
TvdT_CSATwente_2.jpg
13 apr 2017

3e Prijs koksteam Cas Spijkers Academie Twente in ‘Talent van de Toekomst’

3e Prijs koksteam Cas Spijkers Academie Twente in ‘Talent van de Toekomst’
Poster-Proef-en-ProbeerShow.jpg
28 mrt 2017

Studenten ROC van Twente staan tijdens examen op de markt

Studenten ROC van Twente staan tijdens examen op de markt
A1429-web.jpg
27 mrt 2017

Koken met sterren bij Hotelschool Venlo

Koken met sterren bij Hotelschool Venlo

COOKIE INFORMATIE

Voor een volledige werking van deze website wordt gebruik gemaakt van cookies.
Meer informatie over cookies > Accepteren Alleen noodzakelijke cookies